Prihranite prostor v novem letu z novimi rešitvami podjetja OTTO

  11. 12. 2018

OTTO Engineering bo v novem letu videl varčevalno paleto možnosti za eno svojih najbolj priljubljenih stikal.

Novi stikali LP3S in LP3S-V so krajše različice stikala LP3 in zagotavljajo privlačno in osvetljeno indikacijo položaja v okoljih, kjer je zanesljivost - in prostor - ključnega pomena.

LP3 je vedno ponujal natančno snap-ukrepanje, z nemotenim delovanjem za široko temperaturno območje.
Ta nova stikala so približno 5/8 "krajša za ploščo, medtem ko ponujajo večino enakih funkcij priljubljenega tipke za osvetlitev LED.

Njihov uvod ponuja novo rešitev za oblikovalce, ki želijo prihraniti prostor, hkrati pa zagotavljajo zelo viden prikaz položaja, kjer je resnično pomembno, zlasti kjer sta varnost in zanesljivost prednostna naloga.
LP3S

LP3S je namenjen za uporabo v ročajih in drugih aplikacijah, kjer je prostor tesen - v pomorskih aplikacijah, industrijskem nadzoru in zahtevnih komercialnih aplikacijah.
To novo stikalo ponuja šest barvnih možnosti za LED osvetlitev - rdeča, zelena, oranžna, modra, globoko zelena in bela - izbira visokih ali kupolastih gumbov, vodotesna možnost pečata po standardih IP68S in IP69K ter možnost nastavitve ravni logike .
LP3S-V

LP3S-V je idealen za uporabo, če potrebujete varno stikalo - ponuja rešitev, odporno na vandalizacijo, za pomorske, off-roadway, industrijske nadzorne in panelne aplikacije.
To je krajša različica standardnega antidvandalskega standarda LP3-V za zadnjo ploščo, ki ponuja iste oblike slogov, vezja in vrste gumbov. To je odlična izbira, ko je omejen prostor.
To krepko stikalo ponuja ravne in kupolaste oblike okvirja pogona, različne tipe tipk in oboje iz aluminija in nerjavečega jekla. Kot njena sestra lahko preklapljate tudi z LP3S, lahko jo dobite z vodotesno zaščito IP68S in IP69K, možnostjo logične ravni in izbiro barv LED.
Ima otipljive povratne informacije in podobno kot drugi LP3s, je kontaktna površina na zaprtih modelih zaščitena z dolgotrajnim silikonskim čepom, ki ščiti pred kontaminacijo.

To so dobrodošli dodatki za LP3, ki je bila zanesljiva rešitev trenutnega preklopnega stikala za pomorske, medicinske in druge komercialne aplikacije.
Takojšna stikalna stikala ostanejo aktivna le, če so aktivirana s silo - in se vrnejo v normalno stanje, ko se ta sila odstrani.

Tako kot vsi izdelki Nexus so lahko vsi LP3s opremljeni s standardnimi načini montaže in električnimi ocenami, ali pa nas lahko kontaktirate za konfiguracijo zasnove po meri.